Book tid til et uforpligtende møde og få en professionel vurdering af din facebook- og instagramannoncering. Sammen afsætter vi 30 min. til at dykke ned i din virksomheden, den nuværende status på din annoncering og dine muligheder for at optimere dine kampagner og øge bundlinjen.

Mødet foregår digitalt, og du får min ærlige mening; hvis jeg ikke kan hjælpe dig, siger jeg det med det samme. Gennemsigtighed og ærlighed er nemlig den bedste vej til et godt samarbejde.

Book tid – find ud af, om jeg er den rette partner for dig

At udlicitere sin facebook- og instagramannoncering til en ekstern partner er et spørgsmål om tillid. Er kemien den rigtige, har vi samme visioner, bliver du et nummer i rækken, etc.

For mig er det vigtigt, at vi deler den samme vision; at rykke din bundlinje ved hjælp af annoncering. Det sker ikke nødvendigvis fra dag ét. Det kræver tests og tilpasning, analyse af data, flere tilpasninger og selvfølgelig en god portion kreativitet. Det kan tage tid, før den sidder i skabet – og selv derefter vil det være nødvendigt hele tiden at tilpasse og justere kampagnerne, så de rammer målgruppen.

Book tid i dag, eller giv mig et ring!

God annoncering kræver derfor også, at du har tillid til mig. At jeg får tid til at køre maskineriet i stilling, og at du tror på, det kan lykkes.

Personligt tror jeg altid på, at resultaterne kan nås. Jeg går nemlig ikke ind i et samarbejde, hvis jeg ikke mener, jeg kan gøre en forskel. Derfor er det indledende og uforpligtende møde så vigtigt. Her kan vi se hinanden an, jeg kan få et kig ind bag facaden og vurdere, om jeg kan gøre en forskel for din bundlinje – og du kan mærke efter, om kemien og troen er der.

Så book tid i kalenderen ovenfor – så finder vi ud af, om jeg er den rette samarbejdspartner for dig.

Jeg vil hellere ringe eller skrive

Vil du hellere ringe direkte eller sende mig en mail og høre nærmere, inden du booker et møde? Det er helt i orden – du finder mine kontaktinformationer her.