Få hjælp til annoncering med facebookekspert

Annoncering på Facebook kræver viden og indsigt. Jeg hjælper dig på en måde, der giver mening for dig – sammen kan vi rykke din bundlinje med skarpe kampagner.

Facebookannoncering

Med den rette indsats kan du få succes med din annoncering på Facebook. Men det kræver tid, forståelse for algoritmerne og ikke mindst kontinuerlig optimering af annoncerne bygget på dine aktuelle data.

Som facebookekspert hjælper jeg dig med at opbygge en rentabel markedsføringsstrategi på Facebook, der giver resultater, du kan mærke på bundlinjen. Det er nemlig vigtigt for mig, at vores samarbejde giver mening for dig – og det gør det først, når du kan se, hvad du får ud af din investering.

Du får ikke resultaterne præsenteret i store, forkromede rapporter. I stedet gennemgår jeg effekten af vores fælles indsats 1:1 i et sprog, der er til at forstå. Du skal vide, hvad du køber ind på, og du skal mærke, at vores samarbejde giver afkast. Gør det ikke det, er det ikke mig, du skal have i din fold; du skal føle dig tryg hos mig vel vidende, at når du overlader dit markedsføringsbudget i mine hænder, så omsætter jeg det til salg. Med mig får du en facebookekspert, der tager ejerskab og hjælper dig med at øge din bundlinje.

Hvordan skaber jeg værdi for dig?

Langt de fleste af mine kunder ønsker vækst ved at omsætte annoncekronerne til salg, men målet kan også være leadgenerering, tilmelding til nyhedsbreve eller noget helt tredje – det er et spørgsmål om, hvad der giver værdi for dig.

Uanset hvad ambitionerne med din tilstedeværelse på Facebook er, kan jeg som facebookekspert hjælpe dig med at indfri målet. Jeg har ingen pakker eller kasser, du skal passe ned i, og jeg påtvinger dig ikke en lang bindingsperiode, du ikke kan se dig ud af. Gennem dialog finder vi frem til den løsning, der passer bedst til din forretning både økonomisk og praktisk.

Vi arbejder sammen om din forretning, så længe det giver værdi for dig!

Instagramannoncering
Instagramannoncering

Den individuelle tilpasning af mine timer og mit engagement er mulig, fordi jeg arbejder for mig selv. Jeg er ikke et bureau, og jeg kan ikke tilbyde dig en masse forskellige løsninger. Men som konsulent og facebookekspert kan jeg tilbyde dig det, jeg er allerbedst til: optimering af dine kampagner på Facebook.

Og jeg har plads til alle slags kunder. Om du har et stort eller lille annoncebudget, er ikke relevant – det handler om, at vi finder fælles fodslag og får det bedste ud af de penge, du har til rådighed.

Lyder det som noget for dig, vil jeg glæde mig til at uddybe min faglige kunnen. Jeg er helt sikker på, at vi i fællesskab kan rykke ved din annoncering på en måde, der bliver synlig på bundlinjen.

Kontakt mig, og lad mig fortælle om dine muligheder

Ærlighed

Ærlighed er en forudsætning for et godt samarbejde. Jeg vægter ærligheden højt – hos mig selv og hos dig.

Gennemsigtighed

Hos mig får du fuld gennemsigtighed, når vi gennemgår processer og resultater 1:1 – så ved du, hvad du får.

Tillid

Tillid skaber grobund for et åbent og transparent samarbejde, og det er nødvendigt for et godt resultat.

Necklas Hubert – få hjælp til annoncering på Facebook

Facebookekspert med fokus på tillid, ærlighed og gennemsigtighed

Et godt samarbejde bygger på gensidig tillid og respekt.

Som facebookekspert ønsker jeg ikke at tjene penge på annoncer, der ikke fungerer for dig, og derfor har jeg heller ingen lange bindingsperioder. I stedet foreslår jeg en testperiode på tre måneder, hvor jeg beviser mit værd og viser dig, hvordan dine annoncekroner kan omsættes til salg.

Jeg bygger mit arbejde på en analyse af dine data. Ikke på en best practice-guide over annoncering, men på hvad der virker og ikke virker hos lige netop dig. Alle forretninger er forskellige, og derfor skal din annoncering på Facebook tilpasses nøjagtigt til dine produkter og din målgruppe.

Det er nemlig, når de rette annoncer vises til det rigtige segment, at det magiske sker.

Kontakt mig og hør, hvad jeg kan gøre for dig

“Teamet hos Necklas er fantastisk. De hjalp os med at frigøre vores potentiale online og offline. Vi har oplevet vækst år for år på grund af deres progressive tilgang.”

Martin Brix

Brainchild

Hvad koster facebookannoncering?

Med gennemsigtighed som et af nøgleordene i min forretning er det nærliggende at dykke ned i, hvad det koster at få hjælp til at annoncere på Facebook.

Jeg er med på, at mange bureauer ønsker at holde kortene tæt til kroppen, men hvis du skal have tillid til, at jeg håndterer dine annoncekroner bedst muligt, skal du vide, hvad du betaler for. Derfor spiller jeg med åbne kort.

Men det er ikke et helt enkelt regnestykke…

Få et uforpligtende møde om facebook- og instagramannoncering
Instagramannoncering

Som udgangspunkt bør du som minimum afsætte 4.000-5.000 kr. per måned til konsulentydelsen (altså min hjælp), og derudover bør du have et annoncebudget på +/- 10.000 kr. per måned i tre måneder. Det giver dig (og mig) tre gode måneder til at teste mine evner, og når perioden er gået, kan vi gøre status ved helt enkelt at kigge på følgende ligning:

Indtægter – annonceudgifter – konsulenthonorar = bundlinje

Er der grønne tal på bundlinjen – og det forventer jeg bestemt, at der er – kan vi fortsætte vores samarbejde. Er det ikke lykkedes for mig at skabe de ønskede resultater, stopper vi.

Er dit budget ikke så stort, så hold dig ikke tilbage. Facebookannoncering kan sagtens være den rette løsning alligevel. Det tager bare længere tid at samle den nødvendige mængde data til at målrette annoncerne.

Skal du have nye øjne på din annoncering?

Vil du have en dedikeret facebookekspert til at gennemgå din facebookannoncering med friske øjne? Udfyld formularen, så hører du fra mig hurtigst muligt. Det koster ikke noget at spørge, og du forpligter dig ikke til noget.

Min beskedne størrelse til trods kan jeg hjælpe dig hele vejen fra start til slut med din facebookannoncering, og jeg kan også hjælpe dig skridtet videre, hvis det er nødvendigt. Har du brug for video til din markedsføring, nye tekster til din hjemmeside eller grafisk opsætning af enten digitalt eller trykt materiale, så kan jeg hjælpe dig.

Ikke fordi jeg er et marketingbureau med mange ansatte, men fordi jeg ved, hvor vigtigt det er med specialister på alle felter. Derfor har jeg allieret mig med faste samarbejdspartnere, som er eksperter på hver deres område, og jeg åbner gerne døren op til dem.

– Necklas Hubert, CEO

Necklas Hubert – book et møde
Skal jeg også hjælpe dig?